En thailändsk klassiker och en svensk favorit!
Börja med att blanda ihop alla ingredienser till såsen.
Fräs vitlök i olja i en wokpanna på låg värme tills det ger en god doft.
Lägg sedan i köttet och stek i ca 2-3 minuter för räkor och ca 4-6 minuter för kött. Medium värme.
Lägg i morot, broccoli, vitkål och tofu och stek det i ca 2 minuter. Lägg i nudlar, purjolök och häll i lite sås i taget. Smaka av och om du känner att nudlarna är för hårda så kan du hälla i lite vatten.
Häll av nudelblandningen från pannan, knäck i äggen i den tomma pannan och stek en liten stund. Woka sedan i nudlarna och lägg i groddar, kinesisk gräslök/salladslök och 0,5 dl jordnötter, stek i ytterligare 1 min.
Servera Phad Thai med färska böngroddar, kinesisk gräslök, chilipulver, krossade jordnötter och en citron eller limeklyfta.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!