Hemgjord pesto på persilja, pumpafrön, parmesan, vitlök och en god olivolja. Fräscht och så otroligt gott!
Älskar att kunna slänga ihop en sjukt god middag på under 30 minuter. Mixa peston, koka pasta,... Läs mer
För en slät pesto behövs det en kannmixer, men funkar också med en stavmixer.
Blanda ihop alla ingredienser i en behållaren och mixa slät. Desto längre tid peston mixas desto grönare och ljusare färg får den pga klorofyllet från bladen och stjälkarna.
Smaka gärna av efter en stund och tillsätt mer salt och peppar efter behov. Vill man ha en lösare pesto tillsätter man mer olja och vill man ha en mer fast pesto tillsätter man antingen mer parmesan eller pumpafrön.
Koka pastan enligt anvisning på paketet, häll självklart av vatten och tillsätt sedan peston i kastrullen och blanda väl.
Servera i djupa tallrikar, riv parmesan över nymalen svartpeppar över. Smaklig måltid!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!