Saffran och vit choklad tillsammans i en kladdkaka, mums!
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper i en springform (jag har använt en som är 23 cm). Smörj kanterna med smör.
Hacka chokladen. Smält smöret på låg värme, tillsätt chokladhacket och saffran. Rör runt tills allt har smält.
Sikta ner mjöl och vaniljsockret i en skål, tillsätt sockret och rör runt. Tillsätt äggen och rör runt, häll i chokladblandningen och rör till en jämn smet. Häll smeten i formen och sätt in i ugnen, mellan mitten och nedre delen ca 20 minuter.
Kakan ska inte bli fast utan fortfarande väldigt kladdig och dallrig i mitten. Den stelnar till när den svalnat och fått stå i kylen över natten.
Servera med lättvispad grädde och kanske lite hallon till.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!