I Indien är limejuice ständigt serverat, och ibland även i saltad version berättar Padma Laksmi. I denna variant, tillsätter Padma mörk rom, koriander och ingefära, vilket ger drycken lite fart och krydda.
Koka upp vatten, socker och ingefära i en liten kastrull. Låt det puttra i ca 5 minuter på medelhög temperatur. Tillsätt ingefäran och sila ner allt i en kanna. Låt drycken svalna tills det når rumstemperatur.
2
Rör i limejuicen, rom och isen du har hackat. Fyll sedan upp glasen och garnera med limeskivor och koriander.
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!