"Fatta pasta" är Sandra Mastios nya kokbok där hon lär ut sin metod - nästan vad som helst i kylen eller skafferiet kan bli en pastarätt så länge du vet vad du gör. Följer du Sandras metod kommer du att fatta pasta. Det är inte svårt utan kräver bara övning.
I kokboken "Fatta pasta" får vi lära oss Sandras metod att laga pastarätter, en metod som såklart är hämtad från det italienska köket. Boken bjuder på drygt ett 50-tal härliga pastarätter som formats genom år av testande, lekande, smakande och misslyckanden.
Den viktigaste lärdomen från Sandra är att att aldrig servera pasta och sås var för sig. ALDRIG.
"I ett samspel som är en pastarätt, kräver pastan såsen och såsen pastan", skriver Sandra.
"Fatta pasta" är en kokbok full av kunskap och användbara recept med tydliga instruktioner för att lyckas. Boken innehåller även olika recept på hemgjord pasta, gnocchi samt pesto.
Här har du ett recept ur boken, en härlig pasta med örtricotta, tryffelpecorino & pistage.
Foto: Oskar Falck
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!