Christin Kashou, vinnare av Sveriges Mästerkock 2021, har nu släppt sin andra kokbok Finger food. Läs mer om kokboken och se några av recepten här!
Christins nya kokbok innehåller härliga snacks, plockmat och desserter, med dryckestips till rätterna samt en liten vinskola. Vi hittar också hela menyförslag. Fokus ligger på östasiatisk mat med inslag av det palestinska köket.
Finger Food är utgiven av Bonnier Fakta. Foto: Pelle Lundberg.
Rätterna i boken är smårätter, men kan också fungera som huvurätter. Plockmaten passar till mingel och fester men även till familjens fredagsmys och vardagsmat. Våga testa nytt, tycker Christin.
De mer avancerade rätterna har noggranna instruktioner, ibland med steg-för-steg bilder - allt för att vi ska lyckas. De enklare recepten innehåller hela vägen tips för att det ska bli bra.
Här hittar du några av recepten ur boken:
Madeleinekakor med apelsinsocker
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!