Muffins med crumble och vit choklad som påminner i smak om rabarberpaj. Mums!
Sätt ugnen på 175 grader.
Skala och skiva rabarber.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt.
Bryn smöret, häll hälften i en bunke och vispa i mjölk. Blanda sedan ner i äggsmeten.
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en separat bunke och vänd sedan ner det i smeten.
Blanda resten av smöret med havregryn och honung.
Fyll muffinsformar till cirka 2/3 med smeten, tryck i lite rabarber, hackad vit choklad, strö över lite havre och toppa med lite kardemumma.
Ett tips är att ställa formarna i en muffinsplåt så håller de formen.
Grädda i ugnen 15–20 minuter. Känn med sticka så de inte är för kladdiga, de blir lite kladdigare av rabarbern.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!