Glutenfria Tortillabröd

Ingredienser

Glutenfria tortillabröd till tacos, men som även funkar som tunnbröd till korven, enchiladas att fylla med kyckling, köttfärs eller kanske gårdagens rester.

45 min Baka 2-4

Gör så här

1

Blanda alla torra ingredienser väl. 

2

Häll i vattnet och blanda till en jämn deg. Den ska lossna från kanterna, pudra annars i lite mer mjöl.
Låt vila i ca 15-20 minuter.

3

Dela upp i 6-8 delar och rulla till bollar.
Kavla dem så tunna som möjligt.

4

Stek i torr panna på medelvärme, 2-3 minuter på varje sida.
Lägg över på en tallrik med en bakduk över.

5

Bröden går bra att frysa in. Tips! Lägg t.ex. smörpapper eller folie mellan bröden när du fryser in dem, så blir det lättare att ta ut styckvis.

Bilder

Recept

Filtrera