Ett alternativ till pasta som är både glutenfritt och lowcarb.
"Pasta" som funkar bra till t ex cannelloni och tagliatelle men även som tortilla till tacos eller... Läs mer
Sätt ugnen på 150 grader. (Varmluft 125 grader)
Vispa äggen fluffigt. Häll i resten av ingredienserna och vispa ihop ordentligt.
Låt smeten vila i ca 10 minuter.
Pensla 4 bakplåtspapper med olja.
Dela degen i två och kavla ut mellan två smorda papper till en tunn, jämn yta.
Gör samma med degen som är kvar.
Grädda i 10-15 minuter i mitten av ugnen. Låt övre pappret vara kvar under gräddningen. Upprepa med nästa plåt eller kör båda i varmluftsugn (125 grader).
Ta ut plåten, dra av det övre pappret och låt svalna lite innan du skär den i den form du vill ha.
Vill du ha tex tagliatelle, så rulla ihop och skiva i önskad tjocklek.
Pastan kan sen stekas, gratineras eller ätas som den är, uppvärmd i sås t ex.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!