Bönig Seekh kebab

Ingredienser

En härlig vegetarisk kebab i kokos- & peppartortilla, mycket gott!

Mat som går snabbt att laga och som dessutom har härligt goda smaker, det är önskvärt alla dagar... Läs mer

15 min Vegetarisk 2 port.

Gör så här

1

Mixa bönorna med stavmixer.
Blanda ner den rivna vitlöken, kryddmix och äggulan.
Blanda ner ströbröd och låt svälla några minuter.
Forma i järpform, men dubbelt så långa.
Rulla dem i pankoströ (om pankoströbrödet som du har är grovt, så smula det något för att det ska fästa bättre).

2

Hetta upp oljan i en stekpanna och stek bönkebaberna på medelhög värme i cirka 8 minuter. Vänd då och då.
Värm tortillabröden en liten stund  i micron, i ugnen eller stek på dem hastigt i torr stekpanna, de ska dock fortfarande vara mjuka.
Strimla paprikan och rosta kokosen i torr stekpanna någon minut.
Lägg bönkebaberna och resterande tillbehör på tortillabröden, vik eller rulla ihop dem.

Bilder

Recept

Filtrera