En mumsigt god potatissallad med rökt skinka som du kan fylla tarteletterna med för en lite lyxigare måltid.
Hur gott som helst, snabba att laga och ser ut som att du stått i köket hela dagen, men det tar... Läs mer
Sätt ugnen på 225 grader
Lägg den hackade potatisen, smör, peppar, salt, socker, fransk senap och de hackade soltorkade tomaterna i en ugnsform och låt gå i ugnen med omrörning i cirka 15-20 minuter
Ta ut och låt svalna till rumstemperatur
Rosta tarteletterna i ugnen i cirka 5 minuter eller tills du ser att de blivit lite gyllene i färgen
Blanda i den hackade skinkan och nästan all purjolök (spara lite till garnering)
Blanda ner cremè fraiche och den rostade potatisblandningen
Fördela potatissalladen i tarteletterna och toppa med citronpurjon och gärna lite mer soltorkad tomat
Finhacka resten av purjolöken och blanda med lite citronskal, använd det för att toppa tartletterna
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!