Fattiga riddare känner de flesta igen och likaså matjessill. Här presenteras de tillsammans i en lyckad kombination och passar perfekt att duka fram redan till påsk.
Matjessill är en uppskattad klassiker och variationerna på matjesrecepten de flödar, men här kommer... Läs mer
Skär bort kanterna på kavringen.
Stek kavringsskivorna i 4 matskedar smör i cirka 2 minuter per sida på medelvärme och lägg sedan på en tallrik för att svanlna i någon minut.
Vispa ihop ägg, grädde och svartpeppar tills det blir fluffigt
Lägg ner karvingsskivorna i äggsmeten och låt dra ett par minuter per sida.
Fräs 2 matskedar smör och stek kavringriddarna i cirka 3 minuter per sida på medelvärme. Om det finns kvar av äggblandningen så kan du hälla på ytterliggare under stekningen.
Lägg upp på tallrikar, toppa med matjessillen, cremé fraiche och gräslök
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!