Tonfisk med krämig oliv- och paprikaröra

Ingredienser

Härlig stekt tonfisk med mumsig röra.

Tonfisk är riktigt gott och av någon märklig anledning så smakar den inte direkt fisk utan är... Läs mer

20 min Fisk 4 port.

Gör så här

1

Om tonfisken inte varit fryst så behöver den frysas i minst 3 dygn före denna tillagning.
Börja tillreda det du väljer att ha till typ potatismos, ris eller något annat, då tonfisken blir färdig i en hast och bör ätas så snart den är färdig.

2

Hacka paprika och skiva oliverna, blanda ner i aiolin.
Salta, citrondroppa och stek tonfisken på 75% av spisens kapacitet cirka 30-45 sekunder, den ska bara typ halstras och tiden är beroende av tjockleken på tonfiskskivorna, den bör vara så gott som rå innanför, då den är som godast då. 

3

Servera den nyhalstrade tonfisken tillsammans med potatismoset och aiolin.

Bilder

Recept

Filtrera