Ett fräs på svamp, vitlök, chili & persilja

Ingredienser

Detta grundrecept har jag använt både som tillbehör till en biff och i en gräddig sås med tagliatelle. Använd fantasin och kombinera med det du tycker om.

Jag brukar inte haka upp mig så mycket på vad jag ska ha vissa saker till utan går lite på känsla... Läs mer

10 min Generell 2-3

Gör så här

1

Dela champinjonerna, finhacka vitlök, chili (utan frön) och persilja. 

2

I en varm panna torrsteker du champinjonerna först. När de släppt vatten och det förångats så tillsätter du smör, vitlök och chili. Tillsätt salt och peppar. 

3

Sänk värmen något och bryn hacket i ca 2 minuter. Slutligen tillsätter du den hackade persiljan och rör om.  

Vill du göra pasta med fräset så häller du i grädde och kokar upp och blandar med valfri pasta. Smaklig måltid!

Bilder

Recept

Filtrera