Pebre är en traditionell chilensk tomatsalsa som är baserad på en het chilipasta. En salsa för alla som älskar hetta i maten!
Det är vanligt att man blandar i aji, och då brukar det kallas "Pebre con aji" (pebre med chili).... Läs mer
Börja med att hacka upp allt och lägg det i en plastbunke. Tillsätt olivolja, citronjuicen, vitt vin och vinägern. Rör om i bunken. Tillsätt alla kryddor och smaka av ordentligt. Därefter tillsätter du aji salsan. (Har du i salsan tidigare blir det svårt att smaka av då det är så starkt)
Ställ in i kylen och låt stå ett dygn för att smakerna ska sätta sig. Det går självklart att äta på direkten!
Om du inte lyckats få tag på chilipastan så använder du finhackad chili, glöm inte att hacka upp hela chilifrukten inklusive fröna för att få ut maximal hetta.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!