Superenkla att göra och smakar helt magiskt! Att de dessutom är snygga är ett extra plus. Perfekta att ha som en god dessert & skålarna kan förberedas innan – kanske till midsommar?
Silikonformarna är köpta på Leilas General Store.
Mousse
Hacka chokladen fint.
Koka upp grädde och blanda med florsocker.
Lägg chokladen i en bunke och häll på gräddblandningen. Låt stå 1 minut och rör sedan om så det smälter.
Ställ bunken i kylen minst 2 timmar.
Ta ut bunken och vispa blandningen fluffig. Lägg i en spritspåse.
Skal
Smält vit respektive mörk choklad i ett vattenbad eller i mikron.
Pensla 5 silikonformar med vit choklad och 5 med mörk choklad.
Låt stelna i frysen 1 minut och ta sedan ut skalen ur formarna.
Montering
Lägg tre mörka skal och två vita på ett fat. Spritsa i chokladmoussen.
Toppa med lite passionsfrukt och lägg på ett lock av motsatt färg.
Servering
Knacka hål på skålarna och NJUT!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!