Nyttig pizza - kan det vara gott? Ja, jag lovar. Till och med barnen tyckte att detta var en succé. Kan varireras i oändlighet beroende på toppingen.
Tippo 00 mjöl kan ersättas med vanligt vetemjöl eller mandelmjöl för gultenfritt alternativ.
Klicka... Läs mer
Sätt ugnen på 250 grader.
Finriv blomkålen och lägg i ett durkslag.
Slå över kokande vatten och låt rinna av. Häll upp i bunke.
Tillsätt ägg, västerbottensost, mjöl, salt & peppar till blomkålen och blanda till en deg.
Fördela i fyra högar på bakplåtspapper och bred ut i ringar.
Garnera med lite oregano och grädda i ca 10 min i ugnen.
Under tiden som pizzan är i ugnen så mjukstek zuccini och rödlök.
Ta ut pizzabotten och bred på färskost på alla fyra.
Garnera pizzorna lite olika:
Jag tog en pizza med bara skinka & solrosfrön, en med stekta grönsaker, skinka & solrosfrön, två med stekta grönsaker, solrosfrön och persika.
In i ugnen igen ca 7 min.
När pizzorna är klara så avsluta med lite finklippt färsk oregano.
LYCKA TILL ❤
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!