Kantarellpasta med soltorkade tomater och ryggbiff

Ingredienser

Det här är helt klart en favorit-fredagspasta. Den går otroligt snabbt att svänga ihop och är väldigt god. Den passar även jättebra att äta bara som den är, utan kött till.

25 min Kött 6-8

Gör så här

1

Om du väljer att äta kött till, börja med att steka på det och låt det sedan vila undertiden du gör resten.

2

Koka pastan.

3

Hacka lök och de soltorkade tomaterna, spara oljan/marinaden.

4

Stek svampen "torr" i oljan/marinaden från de soltorkade tomaterna.

5

Tillsätt löken och soltorkade tomater och låt det gå ihop sig.

6

Slå på grädde och fond (vill du inte ha kantarellfond går det bra med kalv eller oxfond också) 
Salta och peppra. Ta i lite pastavatten och låt puttra under tiden som pastan kokas klar. 

7

Rör ner pastan och avsluta med att röra ner en kruka hackad persilja. 

Bilder

Recept

Filtrera