Superenkel kaka där hallon och cheescake topping balanserar den söta vita chokladen perfekt!
Sätt ugnen på 175°C.
Spänn fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Smält smöret i en kastrull, ta av från plattan. Bryt chokladen i bitar och lägg ner dem i smöret och låt dem smälta under omrörning.
Rör ner socker, salt och ett ägg i taget. Blanda ner mjölet. Häll smeten i formen, strössla på hallonen.
Grädda kakan mitt i ugnen ca 20 minuter. Den ska ha satt sig i kanterna och vara lite vobblig i mitten.
Låt kakan bli ordentligt kall (kylskåpskall) innan den spritsas med cheesecaketoppingen.
Vispa allt till toppingen till en fast kräm. Det får ganska fort, vispa inte för länge då blir det löst.
Garnera kakan på valfritt sätt och gärna med extra bär och kanske nån ätbar blomma.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!