Underbar potatissallad med sockerärtor, rädisor, kapris, fetaost, lök och jordgubbar som är blandat med en ljuvlig örtdressing. Salladen passar utmärkt till varmrökt lax, grillat kött eller som vegetarisk.
Koka potatisen. Ta fram ett durkslag och ångkoka sockerärtorna över potatisen en liten stund. Gärna så att ärtorna behåller sin krispighet. Dela lök, rädisor och jordgubbar.
Örtdressing:
Ta fram en skål. Tillsätt alla ingredienser och blanda ihop. Krydda med mycket dragon och salladskrydda. Smaka av för ev. mer syra eller sötma.
Låt potatisen svalna och dela dem sedan på mitten eller i fyra delar. Ta fram ett stort fat. Blanda ihop potatis, lök, fetaost, rädisor, kapris, jordgubbar och dressingen. Toppa med finhackad gräslök. Smaklig måltid!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!