Smörgåstårta med räkor och rom dekorerad med krossade ostbågar och en massa gott!
Vispa creme fraiche tills den blir fast (blir först rinnig för att sedan bli fast).
Vispa upp grädden i en annan skål tills den blir lagom toppig och lagom fast. Blanda grädde, majo och creme fraiche till en jämn smet.
Hacka 1 pkt dill och 1 pkt gräslök fint, blanda ner i smeten tillsammans med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
Kantskär bröden. Lägg 6 skivor på ett fat. Bred på fyllning.
Lägg 6 brödskivor ovanpå och bred på fyllning.
Sista lagret gör du likandant men brer fyllning även på kanterna.
Krossa ostbågar med kavel eller i matberedare. Jag köpte en påse på 225 gr och tog ca halva innehållet.
Tryck ostbågssmulorna på kanterna med händerna.
Dekoreras samma dag den ska ätas.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!