Det är minsann ingen självklarhet att få till en god burgare. Kött med lite högre fetthalt, ordentligt med salt & peppar en het panna så blir det väldigt bra.
Dela upp färsen i 8 delar, 100 gram i varje, forma lite försiktigt till en boll. Pilla inte för mycket med färsen.
Hetta upp en stekpanna ordentligt. Lägg i ett par bollar i pannan. Ta fram en hamburgerpress och tryck till dem lite grann. Salta och peppra rejält.
Stek ca 2-4 minuter på varje sida beroende på tjockleken. När du vänt burgaren och stekt den nästan klar lägger du på osten. Lägg ett lock över så smälter osten. snabbare.
Torka ur pannan efter burgarna. Lägg i en ordentlig klick med smör. När smöret smält lägg i bröden och stek dem tills de fått en vacker färg och blivit lite krispigt.
Sätt ihop burgaren och lägg i vad du gillar bäst. Lite stekt lök till denna är inte så tokigt ;)
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!