Vad sägs om att lyxa till pastan med oxfilé en dag mitt i veckan!
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Förbered svampen enligt anvisning på påsen.
Skär oxfilen i små kuber.
Lös upp buljongtärningen i vattnet i en kastrull. Ta fram en stekpanna och stek svampen i smör, tillsätt schalottenlöken och stek tills löken börjar få lite färg. Ställ åt sidan.
Hetta upp en panna med lite smör och stek oxfilén på ganska hög värme tills bitarna fått en vacker färg. Pressa i vitlöken, salta och peppra.
Ta fram kastrullen med pastan som är färdig och avrunnen. Tillsätt buljong, lök och svamp, tryffelolja, tamarisoja. Ställ kastrullen på lagom varm platta och rör samman allt. Smaka av med salt & peppar.
Lägg över pastan i fyra djupa tallrikar, häll även över buljongen. Fördela oxfilén på pastan, hyvla över parmesanost eller västerbottenost. Strö över lite ruccola. Garnera gärna också med ugnsbakade körsbärstomater.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!