Pasta & kycklinggryta

Ingredienser

Lättlagad vardagsmat som föll testpiloterna i smaken!

50 min Kyckling 4 port.

Gör så här

1

Koka pasta till 3 personer.

2

Finhacka lök, skär svampen i klyftor, klipp baconet i cm stora bitar, skär sedan kycklinglårfiléerna i munsbitar.

3

Hetta upp en stekpanna, häll i olja och lägg i kycklingbitarna. Stek nästan klara, salta & peppra. Tillsätt lök, svamp och bacon, stek tillsammans ett par minuter. Häll i tomatkross, vatten, pressa i vitlöksklyftorna, smula i buljongen, harissa kryddmix, socker, smula i lagerbladet samt oreganon.

4

Låt allt småputtra ca 15-20 minuter under lock. Rör runt lite då och då. Tillsätt pastan och bladspenaten, blanda runt ordentligt.Låt det puttra tillsammans 1-2 minuter. Servera med en grönsallad till.

Bilder

Recept

Filtrera