Dessa saftiga morotsmuffins har en slät cream cheese-fyllning och är toppade med kanelcrunch. Så himla goda!
Kanelcrunch
Blanda ihop alla ingredienser i en skål med en gaffel tills det är smuligt. Ställ åt sidan.
Cream cheese-fyllning
Vispa färskost, äggula, socker och vanilj till en slät smet. Ställ in i kylskåpet.
Muffins
Värm ugnen till 175 grader. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt.
Blanda alla torra ingredienser och vänd ned i äggsmeten.
Tillsätt oljan, rivna morötter och riven kokos.
Lägg ut formar i en muffinsplåt. Lägg i ca 1 1/2-2 matskedar av morotssmeten i varje form så att botten täcks. Lägg sedan i 1 matsked cream cheese-fyllning och täck med morotssmet så att formarna är 3/4 fulla. Toppa med kanel-crunch (inte för mycket) och tryck till så toppingen fastnar lite i smeten.
Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter. Låt svalna.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!