En enkel pastarätt som tillagas allt-i-ett i en gräddig tomatsås och är klar på bara 30 minuter.
Här hemma är pastarätter en stor favorit och jag älskar att tillaga olika sorters och denna gången... Läs mer
Börja med att skära bacon i små bitar och stek i en torr panna tills dom är krispiga. Lägg över på en tallrik täckt med kökspapper. Sätt åt sidan.
I en stor kastrull eller stekpanna, fräs löken i olivolja tills den är mjuk. Lägg i nötfärsen och stek tills brun.
Tillsätt vitlök, salt och peppar.
Rör i tomatsåsen, vatten och pastan.
Täck och koka på hög värme i ca 10 minuter eller tills pastan är al dente. Tillsätt italienska kryddan, minska värmen till medium låg, och rör i grädden.
Koka på svag värme tills såsen börjar tjockna. Smaka sedan av med mer salt och peppar om det behövs.
Strö över den krispiga baconen, hackad persilja och servera med färskriven parmesanost.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!