Upptäck en läcker hemmagjord råbiff, noga sammansatt med en harmonisk kombination av utsökta smaker.
Här får du en perfekt balans mellan syra, krisp och krämighet som kommer att kittla dina smaklökar... Läs mer
Börja med att blanda ihop ingredienserna till dijonsåsen och ställ i kylskåp.
Fritera kaprisen:
Fyll en liten kastrull med ca två centimeter olja. Hetta upp. Fritera kaprisen tills den är krispig, ca 3-5 minuter. Låt rinna av på hushållspapper.
Servering:
Lägg det malda köttet på en tallrik, arbeta inte för mycket med köttet. Låt det vara luftigt. Strö lite flingsalt över och grovmalen svartpeppar. Klicka på rikligt med dijonnaise runtom färsen. Strö över hackad rödlök, hackad picklad gurka, rostad lök och friterad kapris. Stick i några potatischips och riv rikligt med parmesan över och lite extra grovmalen svartpeppar.
Bon appetit!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!