Denna sallad är definitivt en 10-poängare! Superfräsch och god med asiatiska smaker.
Man blir verkligen beroende av denna vietnamesiska nudelsallad och vi här hemma kunde inte sluta... Läs mer
Dressing: Kör alla ingredienser, förutom den gröna chilin, i en matberedare tills den är jämn. Skiva chilin och blanda i.
Kyckling: Salta och peppra kycklingen och sätt i ugnen på 200°C i ca 25-30 min. Under tiden kan du förbereda övriga ingredienser. När kycklingen är klar, låt svalna och skär i bitar. Lägg åt sidan.
Nudlar: Blötlägg risnudlarna i en stor skål med kallt vatten i 15 minuter. Häll ut vattnet. Värm 3 msk av dressingen i en stor panna över medelhög/hög värme. Tillsätt nudlarna och rör om i 5 minuter. Klipp igenom nudlarna med en kökssax om du vill att de ska vara kortare och lättare att äta.
Montering: Lägg nudlarna i en stor skål. Lägg på kyckling, grönsaker, örter och resterande dressing. Blanda allt samman och njut. :)
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!