Chèvre chaud med rödbetor

Ingredienser

Kombon med rödbetor och chèvre är ju oslagbar och med en god skinka, syrlig dressing och krispiga nötter blir det inte sämre;-)

Det här är perfekt som förrätt eller om man bara vill ha något litet att äta!

30 min Snabbmat 6 port.

Gör så här

1

Sätt ugnen på 250 grader och blanda ihop örtdressingen. 

2

Rosta nötterna i en torr panna och rör ned honungen när de fått lite färg, blanda runt rejält och fördela sedan nötterna på ett bakplåtspapper.

3

Rosta brödskivorna lätt i ugnen.

4

Dela osten i bitar och fördela på brödet, gratinera tills osten smält.

5

Dela rödbetorna i klyftor.

6

Fördela sallad på 6 assietter, brödbitarna, skinka, rödbetsklyftor, valnötter, ringla över dressing och avsluta med ngt grönt t.ex hackad färsk timjan, rosmarin eller persilja. Ev flingsalt och nymalen svartpeppar

Bilder

Recept

Filtrera