Snabblagat till fest är aldrig fel!
Ostronskivling är en fantastiskt god svamp men det funkar fint med annan svamp också!
Dela köttet och zucchinin i avlånga bitar, dra isär/dela svampen, dela de soltorkade tomaterna i bitar, hacka ruccola och vitlök. Koka upp pastavattnet.
Bryn köttet snabbt i smör, det ska inte vara genomstekt! Krydda med salt och peppar och lägg åt sidan. Stek sedan svampen knaprig i rejält med smör, krydda och lägg även den åt sidan. Koka pastan.
Stek zucchinin hett och snabbt och låt soltorkade tomater och vitlök gå med på slutet. Vänd nu ner köttet och svampen i pannan och låt allt bli varmt
När pastan är nästan klar slå av allt vatten utom 1 dl och lägg tillbaka pastan i kastrullen på varma plattan. Tippa i grädde, ruccola, timjan och 2/3 av köttet och grönsakerna, låt det få ett uppkok.
Lägg upp på ett serveringsfat eller form, toppa med resterande kött och grönsaker, parmesan och ruccola eller timjan.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!