Stek zucchinin i smör och lite olja i het panna så den får färg, låt selleri och vitlök fräsa med på slutet, krydda och lägg åt sidan
3
Koka gnocchin i saltat vetten tills den flyter upp och skölj sedan i kallt vatten.
4
Stek bacon och svamp tills det är krispigt, tippa i grädde + buljongtärning och låt det puttra ihop några minuter, rör ned den rivna osten och ställ åt sidan.
5
Stek gnocchin i smör tills den fått färg, krydda.
6
Lägg gnocchin på ett fat, toppa med grönsaksfräset, svampsåsen och strö sist över persilja.
7
Servera direkt och riv gärna över mera ost. En tomatsallad passar perfekt till!
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!