Gnocchi med bacon och svamp

Ingredienser

"Njocki" var ju riktigt gott det, den här var färdiggjord så det blev en snabb middag!

30 min Pasta 4 port.

Gör så här

1
  • Dela/hacka grönsakerna och baconet.
2
  • Stek zucchinin i smör och lite olja i het panna så den får färg, låt selleri och vitlök fräsa med på slutet, krydda och lägg åt sidan
3
  • Koka gnocchin i saltat vetten tills den flyter upp och skölj sedan i kallt vatten.
4
  • Stek bacon och svamp tills det är krispigt, tippa i grädde + buljongtärning och låt det puttra ihop några minuter, rör ned den rivna osten och ställ åt sidan.
5
  • Stek gnocchin i smör tills den fått färg, krydda.
6
  • Lägg gnocchin på ett fat, toppa med grönsaksfräset, svampsåsen och strö sist över persilja.
7
  • Servera direkt och riv gärna över mera ost. En tomatsallad passar perfekt till!

Bilder

Recept

Filtrera