Grillad kyckling gillar jag och har du ingen grill så blir det jättegott i ugnen också.
En fräsch nudelsallad med asiatiska smaker passar bra till och allt funkar fint att ta med ut på... Läs mer
Blanda ihop chilisås och soja. Dela kycklingen i två bitar och lägg dem i marinaden i ca 30 min.
Trä sedan upp dem på blötlagda träspett. Lägg på grillen eller kör kycklingen i ugnen på 250 grader i ca 10-15 min.
Strimla/skiva moroten fint, dela paprikan och gurkan i bitar, strimla purjolöken.
Blanda ihop dressingen och hacka koriandern.
Koka nudlarna al dente i saltat vatten, spola dom kalla, jag klipper dom lite (psst vet att det är förbjudet).
Lägg nudlar, grönsaker och koriander på ett stort fat.
Tippa över dressingen och blanda runt allt.
Toppa med salta jordnötter och servera ev. med sweetchilisås.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!