Höstsallad med betor, gryn och chevré

Ingredienser

En matig sallad som jag lovar att du blir mätt på. Gryn med härligt tuggmotstånd och kombon av betor, chevré och röktfläsk blir supergott!

Servera gärna salladen ljummen!

60 min Fläsk 4 port.

Gör så här

1

Koka rödbetorna tills de är mjuka men med lite motstånd, koka matgrynen i buljong.

2

Skär det rökta köttet i småbitar och stek det tills det fått lite färg.

3

Ta hälften av chevréosten, skär den i småbitar och mixa med creme fraiche eller yoghurt, smaka av med honung och kryddor.

4

Krama bort skalet från betorna och skär dem i klyftor.

5

Lägg ruccola på ett stort fat, lägg på grynen, betorna, fläsket, småbitar av chevréosten och sist valnötter på toppen.

6

Ringla över lite honung, salta, peppra och servera salladen med ett gott bröd och chevrécreme.

Bilder

Recept

Filtrera