Hacka rödbetorna och blanda med keso, pepparrot och salt, ställ kallt.
3
Stek laxen i smör i panna (inte för länge) salta, peppra och pressa över citron allra sist.
4
Smält smöret i en kastrull tills det får en nötbrun färg, passa så det inte bränns! Smaka av kesoröran om du vill ha mera pepparrot.
5
Ja då är det bara att mumsa och äta mina vänner!
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!