Quesadillas med tomatsalsa

Ingredienser

Ett trevlig plock före maten eller som kvällsmys framför tv:n.

Har du bröd över efter tacomiddagen så gör goda quesadillas. Säkert finns det rester kvar som... Läs mer

30 min Vegetarisk 4 port.

Gör så här

1

Börja med salsan om du nu inte köper en burk. Låt de krossade tomaterna rinna av lite i en sil. Rör ihop vitlökssåsen under tiden.

2

Blanda ihop tomater, lök, paprika, vitlök, ketchup, chili av ngt slag, spiskummin och salt. Smaka av och låt den sen stå och gotta till sig.

3

Fördela färskost, riven ost och skivad lök, lite salt och peppar på 4 tortillabröd och lägg över ett bröd som lock, kläm ihop.

4

Stek de dubbla bröden i en stekpanna utan fett, vänd och stek på den andra sidan när brödet fått färg och osten börjar smälta. Dela bröden i trianglar och servera med såserna och något grönt!

Bilder

Recept

Filtrera