Busenkel, lättsötad dessert men inte mindre god för det.
Ännu ett recept från en vinkväll. Då våra vinkvällar ofta innehåller mycket mat och dryck behövs... Läs mer
Vispa mascarponeosten tillsammans med florsocker och vaniljsocker, till en krämig konsistens (tänk vispad grädde).
Skölj limen, riv skalet ned i mascarponen, pressa i saften, vänd runt.
Vänd ned yoghurten i blandningen. Viktigt att vända, inte vispa. Yoghurt blir lös vid vispning.
Ställ i kyl. (Den kan stå i kylen över natten utan problem)
Tina mangon, skala ingefäran.
Mixa mangon och ingefäran till en slät puré. Är du känslig mot ingefära ta inte allt på en gång utan smaka av och tillsätt mer om du önskar.
Tänk på att smaken blir intensivare om den står och drar till sig över natten.
Vid servering lägger du moussen i en skål, eller glas, toppar med mangopurén och rostade kokosflakes.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!