Ungsbakad torskrygg med bacon i gräddig sås.
Torsk med två olika toppingar. Den ena med gräslök och den andra med vitlöksstekt stensopp. Kan... Läs mer
Sätt ugnen på 225 grader.
Smörj en ugnsform med lite smör.
Skär torsken i fyra bitar och salta lite.
Sätt ca 2 matskedar baconost på varje torskbit och linda in varje bit med 3 skivor bacon.
Lägg fiskbitarna i formen och häll över grädden.
Strö över den rivna osten och sätt in formen i ugnen ca 20 minuter.
Smaka av såsen om det eventuellt behövs lite mer salt.
Till topping nummer 1:
Hacka gräslöken och strö över såsen.
Till topping nummer 2:
Lägg din svamp i en stekpanna utan smör på låg värme och låt svampen svettas ut det mesta av vätskan. Sedan tillsätter du en stor klick smör, pressad vitlök, salt och peppar och steket tills svampen har fått lite färg..
Servera med kokt eller pressad potatis och broccoli.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!