En fräsch sallad med ursprung från Nice i sydfrankrike, här med färsk tonfisk som tillbehör.
När det gäller att tillaga tonfisk är det viktigt att inte översteka den, det resulterar i en... Läs mer
Börja med dressingen: Finhacka oliverna och vitlöken och blanda samman med övriga ingredienser. Smaka av och ställ kallt till serveringen.
Lägg de gröna bladen i botten av en skål och lägg i tomater, rädisor, lök, potatis och haricots verts.
Lägg äggen i en gryta med kallt vatten och låt det sedan koka upp. När vattnet börjar koka så börjar du ta tiden, efter 4 minuter tar du grytan från värmen och spolar kallt vatten över äggen så de går enklare att skala.
Stek eller grilla tonfisken, max 2 minuter per sida - de ska vara rosa i mitten - krydda med salt och peppar.
Dela fisken på snedden längs med filén och lägg på salladen, skala och dela äggen på längden och lägg på salladen.
Servera salladen med dressingen och en bit gott bröd eller brödkrutonger.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!