Ett suveränt gott och annorlunda tilltugg med sött päron, krämig ädelost och kryddig rosmarin.
Sätt ugnen på 225 grader.
Rulla ut smördegen på en plåt med bakplåtspapper.
Skiva päronet tunt, gärna "hela" stora skivor (som får päronformen). Lägg ut päronskivorna omlott på smördegen.
Smula över ädelosten och ringla över lite honung.
Hacka rosmarinen och strö ut.
Sätt in i ungen på 225 grader tills osten och smördegen fått fin färg.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!