Underbar fiskgryta som jag serverar med ett väldoftande vitlöksbröd!
Börja med att koka äggen i 7 minuter. Skala och låt svalna.
Skölj och strimla purjolöken. Hetta upp smöret i en panna och fräs curryn lätt. Tillsätt purjolöken och fräs ytterligare någon minut. Häll på buljong och crème fraiche. Låt sjuda i 5 minuter.
Skär tomaterna i bitar och tillsätt till grytan tillsammans med fisken i bitar. Koka upp och dra sedan grytan från plattan. Smaka av med tabasco, salt och peppar. Låt stå i 7–8 minuter eller tills fisken är klar.
Blanda samman smör, finhackad persilja och pressad vitlök till vitlöksbrödet. Dela baguetten på längden och bred på smöret. Rosta bröden i 225° varm ugn i ca 10 minuter.
Hacka äggen och persiljan. Strö hacket över grytan. Servera den currydoftande fiskgrytan med vitlöksbrödet.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!