Smöra stekpannan (ej med det smör som är angivet i receptet), ta ut kärnhusen från äpplena. Lämna skalet kvar och skiva dem tunt.
2
Stek äppelskivorna i stekpannan.
3
Häll resterande ingredienser i en kastrull och rör runt tills allt har blandats ordentligt.
4
Värm kastrullen på medelvärme på en platta.
5
Häll sedan över toscasmeten i stekpannan över äpplena.
6
Sätt in stekpannan i en uppvärmd ugn (200°C ) i cirka 20 minuter.
7
Ta sedan ut stekpannan och låt den vila lite. Servera med vispad grädde och färska bär.
Bilder
Vill du ha vin & mattips från mig?
Självklart skickas det lagom till helgen!
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!