Vildsvinsköttet passar utmärkt i en stark och het gulaschsoppa då det är så mustigt och smakrikt. Använd starkt paprikapulver och snåla inte med tomatpurén!
Skär köttet i centimeterstora tärningar, skala och hacka löken och vitlöken. Skala och skär potatisen och moroten i små tärningar.
2
Bryn köttet i smöret i en tjockbottnad kastrull. Rör sedan ner alla ingredienser förutom buljongen och bryn i ytterligare några minuter.
3
Tillsätt sedan buljongen och lite salt och peppar. Låt det koka upp, sänk sedan värmen och låt soppan sjuda under lock tills köttet är mört, cirka 90 min.
4
Smaka av med salt och peppar och servera soppan i djupa skålar med en klick gräddfil och ett nybakat bröd.
Bilder
Vill du ha vin & mattips från mig?
Självklart skickas det lagom till helgen!
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!