Placera ut kalvbenen på en långpanna och sätt in dem i den varma ugnen.
3
Skala och skölj alla grönsaker noggrant. Skär sedan alla grönsaker i grova bitar.
4
Ta ut långpannan med benen och rör om och tillsätt grönsakerna. Ställ in i ugnen tills benen har blivit rostade och fått färg.
5
Häll sedan över tomatpurén och rosta i ytterligare några minuter.
6
Ta nu ut långpannan från ugnen och skrapa ner allt innehåll i en stor gryta, fyll på med vatten så att det täcker de rostade benen och grönsakerna.
7
Koka upp grytan och skumma av skyn. Tillsätt nu kryddorna och låt fonden stå och sjuda på en låg temperatur i 5 till 6 timmar.
8
Efter 5 till 6 timmar så är det dags att sila av innehållet till en lös fond, benen och grönsakerna kan nu kastas. Koka sedan ner fonden tills den har fått en kraftig smak.
Bilder
Vill du ha vin & mattips från mig?
Självklart skickas det lagom till helgen!
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!