Blondies med hallon

Ingredienser

Denna måste ni prova, löjligt gott! Vit chokladbrownie med hallon – mums! 

60 min Dessert 24 port.

Gör så här

1

Sätt ugnen på 165 grader. Smörj en fyrkantig form, 30 x 21 cm, med smör på kanterna och täck bottnen med bakplåtspapper.

2

Hacka chokladen och smält den och smöret i ett vattenbad eller försiktigt i mikron.

3

Blanda vetemjöl, vaniljsocker och salt i en bunke.

4

Vispa upp äggen fluffigt och vispa ner sockret.

5

Rör ner den smälta choklad och smörblandningen. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda noga. Vänd till sist ner chokladknapparna. 

6

Fördela smeten jämnt i formen, strö över hallonen och grädda mitt i ugnen i 25 minuter. Kakan ska endast få lite lätt färg. Låt svalna helt och skär sedan i bitar.

Bilder

Recept

Filtrera