Den fjärde juli är USA:s nationaldag, vilket firas i deras land med pompa och ståt.
Det blir ca 20 bitar.
Läs merTårtbotten: Sätt ugnen på 175 grader, varmluftsfunktion. Smöra och mjöla kanterna på en bakform, 33 × 22 cm, och täck bottnen med bakplåtspapper.
Blanda mjölk och vinäger i en skål. Sikta ner alla torra ingredienserna i en bunke.
Vispa smör och socker fluffigt i en annan bunke och blanda ner ett 1 ägg i taget. Rör ner de torra ingredienserna lite i taget. Tillsätt slutligen mjölkblandningen samt citronskalet och blanda noga.
Fördela smeten jämnt i formen och grädda mitt i ugnen i cirka 40 minuter. Känn med en sticka att kakan är genomgräddad.
Låt kakan svalna och vänd sedan ut den ur formen. Jämna eventuellt till översidan med en vass kniv.
Frosting: Vispa färskost och smör fluffigt. Vispa ner vaniljsocker, florsocker och citronskal. Tillsätt grädden och vispa samman till en fin och fast frosting.
Bred ut frostingen jämnt över kakan. Dekorera valfritt med bär eller som jag har gjort här med hallon och blåbär. För vita bär: lägg ut de helt torra bären på tårtan, pudra överflorsocker och lägg sedan ut resten av bären.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!