Här har ni ett recept på mina bästa cupcakes!
Cupcakes: Sätt ugnen på 170 grader.
Sikta ner de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa samman ägg, mjölk och olja lite lätt med en handvisp i en annan bunke.
Vänd ner de torra ingredienserna med en slickepott och blanda till en slät och fin smet. Tillsätt lite i taget av kaffet och blanda.
Lägg cupcakeformar i en cupcakeplåt, fyll formarna till knappt ¾ med smet och grädda mitt i ugnen i 17–18 minuter. Känn efter med sticka att muffinsen är genomgräddade. Låt svalna helt.
Nutellafrosting: Hacka chokladen och smält försiktigt i ett vattenbad eller i mikron. Låt svalna till ljummen temperatur.
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och salt fluffigt i en bunke.
Tillsätt nutella samt choklad vispa ordentligt. Om frostingen känns för lös kan den stå i kylen i 10 minuter och stelna till lite.
Spritsa frosting på varje cupcake och strö eventuellt över strössel.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!