En av mina mest gillade recept, men så är den god också. Lägg till 8 timmar frystid!
Blåbär är vårt egna superbär, fullproppat med antioxidanter.
Börja med att göra botten: Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör tills det är en massa som håller ihop. Eventuellt om det behövs tillsätt 1-2 tsk vatten eller mandelmjölk. Olja in en rund springform som mäter 15 cm med kokosolja & klipp ut ett bakplåtspapper som täcker botten. Tryck ut botten jämnt i formen & platta till med händerna.
Fyllning: Lägg alla ingredienser förutom kakaosmör i en mixer, mixa till en slät fyllning. Dra ner hastigheten på mixern, häll i kakaosmör i en tunn stråle & låt allt blandas ordentligt. Häll fyllningen över botten & plasta in. Ställ i frysen i minst 8 timmar.
Servering: Ta fram tårtan ca 20-30 minuter innan servering. Man kan också ställa in den i kylen att tina långsamt under några timmar.
Pudra toppen av tårtan med blåbärspulver & strö på en handfull blåbär.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!