Raw food cheesecake med smak av blåbär

Ingredienser

En av mina mest gillade recept, men så är den god också. Lägg till 8 timmar frystid!

Blåbär är vårt egna superbär, fullproppat med antioxidanter.

60 min Rawfood 8 port.

Gör så här

1

Börja med att göra botten: Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör tills det är en massa som håller ihop. Eventuellt om det behövs tillsätt 1-2 tsk vatten eller mandelmjölk. Olja in en rund springform som mäter 15 cm med kokosolja & klipp ut ett bakplåtspapper som täcker botten. Tryck ut botten jämnt i formen & platta till med händerna.

2

Fyllning: Lägg alla ingredienser förutom kakaosmör i en mixer, mixa till en slät fyllning. Dra ner hastigheten på mixern, häll i kakaosmör i en tunn stråle & låt allt blandas ordentligt. Häll fyllningen över botten & plasta in. Ställ i frysen i minst 8 timmar.

3

Servering: Ta fram tårtan ca 20-30 minuter innan servering. Man kan också ställa in den i kylen att tina långsamt under några timmar.
Pudra toppen av tårtan med blåbärspulver & strö på en handfull blåbär.

Bilder

Recept

Filtrera