Jag tycker att en bra crab cake ska vara så fylld med krabbkött att den knappt hålls ihop av de andra ingredienserna. Köp helst färsk krabba över disk i en fiskbutik!
Plocka krabbköttet och kolla noga så att allt skal är borta.
Vispa äggen i en skål.
Rör ner panko och de andra sju ingredienserna.
Vänd försiktigt i krabbköttet.
Forma blandningen till 24 små biffar, ca 2.5 cm höga. Lägg dem på ett fat eller en plåt som får plats i kylen, täck och låt vila i kylen 30 minuter.
Värm ugnen till 180°C.
Lägg aluminiumfolie på en ugnsplåt och olja in den lite lätt.
Häll ca 1/2 cm olja i en stor stekpanna. När oljan är het, stek krabbkakorna i två omgångar, 3 minuter på varje sida eller tills de har fått rejält med färg och är krispiga.
För över de stekta krabbkakorna till ugnsplåten du förberett och baka dem klara i 5 till 7 minuter. Servera med citronklyftor och aioli!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!