Jag har alltid älskat traditionell biff stroganoff men byt ut biffen mot kyckling!
Den här rätten är väldigt enkel att tillaga och passar alla dagar i veckan. Serveras tillsammans... Läs mer
Strö 1 tsk salt och en 0.5 tsk peppar över kycklingen. Tillaga kycklingen i het olja i en stor stekpanna på medelhög värme, rör om ofta, i 7 min eller tills kycklingen är klar. Ta sedan ur kycklingen från pannan.
Smält smöret i en kastrull. Lägg i svamp och schalottenlök och stek i 5 min eller tills svampen släpper sin vätska och börjar mjukna. Rör i timjan och torr senap. Koka i en minut.
Ta bort kastrullen från värmen, rör i konjak och flambera den försiktigt. Låt lågorna dö ut.
Förbered pasta eller ris enligt förpackningens instruktioner.
Under tiden, sätt tillbaka pannan på medelvärme, koka upp och reducera vätskan till ca 1 msk återstår. Rör ofta.
Rör i buljong och koka i 5-7 minuter eller tills det har minskats till hälften.
Sänk värmen och rör i grädde och dijonsenap. Rör ofta, i ca 10 min eller tills vätskan halverats.
Lägg i kycklingen i pannan och koka i 1-2 minuter eller tills den är helt uppvärmd. Strö över resterande salt och peppar. Servera genast tillsammans med nudlarna eller riset.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!