Todd's Pulled Pork

Ingredienser

Picknickbog är en mångsidig bit som tigger om att kokas långsamt. Prova med mexikanska kryddor eller använd detta recept som är fullt av några av mina favoritsmaker: rosmarin, vitlök och citrus.

Kyl fläsket i minst 8 timmar innan ugnsbakningen.

240 min Kött 8 port.

Gör så här

1

Trimma överflödigt fett från fläsket. Skölj av bogen och klappa den torr med hushållspapper. 

2

Rör ihop 3 msk olja med kryddorna och zesten. Sprid på alla sidor av fläsket och placera sedan köttet i ett stort grunt fat eller en stor fryspåse. Täck eller knyt ihop och kyl i minst 8 timmar.

3

Värm ugnen till 175°C. Häll resterande 3 msk olja i en ugnsfast gryta och lägg i fläsket. Täck över och baka i 175°C under 3 timmar och 45 minuter. Ös fläsket med vätskan från grytan två gånger.

4

Låt stå tills svalt nog att hantera. Strimla fläsket med hjälp av fingrarna eller två gafflar.

Bilder

Recept

Filtrera